- -44%

Maciej Kuroń (ur. 1960 r.). Kucharz, smakosz, absolwent C.I.A., elitarnej amerykańskiej szkoły kulinarnej. Autor wielu wspaniałych książek, m.in. Kuchni Polskiej. Kuchni Rzeczypospolitej Wielu Narodów, Kuchni Śródziemnomorskiej, Dań z dziczyzny. Tym razem Mistrz wprowadza nas w arkana swojej ulubionej kuchni i najukochańszych potraw. Prezentuje nam przepisy na dania, którymi podejmuje swoją rodzinę, krewnych i przyjaciół. To prawdziwy spektakl smakowitości!
Klasyka kuchni polskiej: Tatar, Bigos, Boeuf Stroganow, Gołąbki.
Potrawy kuchni światowych: Pizza, Ossobuco alla Milanese, Tortilla de patatas, Lasagne ze szpinakiem... Czy to nie brzmi wyjątkowo smacznie? A do tego setki innych wspaniałych przepisów na wykwintne i proste, ale zawsze pyszne dania oraz mnóstwo apetycznych fotografii.
Połączenie szyfrowane
Darmowa dostawa od 150zł!
Polityka zwrotów
Opis
Zamówienia wysyłane są w ciągu 24 godzin roboczych od opłacenia zamówienia.
Akceptujemy następujące formy płatności.
Nr konta: 69 1140 2004 0000 3102 7881 0731
Unikat Antykwariat Jan Sieczkowski
Freta 48/8
00-227 Warszawa
Maciej Kuroń (ur. 1960 r.). Kucharz, smakosz, absolwent C.I.A., elitarnej amerykańskiej szkoły kulinarnej. Autor wielu wspaniałych książek, m.in. Kuchni Polskiej. Kuchni Rzeczypospolitej Wielu Narodów, Kuchni Śródziemnomorskiej, Dań z dziczyzny. Tym razem Mistrz wprowadza nas w arkana swojej ulubionej kuchni i najukochańszych potraw. Prezentuje nam przepisy na dania, którymi podejmuje swoją rodzinę, krewnych i przyjaciół. To prawdziwy spektakl smakowitości!
Klasyka kuchni polskiej: Tatar, Bigos, Boeuf Stroganow, Gołąbki.
Potrawy kuchni światowych: Pizza, Ossobuco alla Milanese, Tortilla de patatas, Lasagne ze szpinakiem... Czy to nie brzmi wyjątkowo smacznie? A do tego setki innych wspaniałych przepisów na wykwintne i proste, ale zawsze pyszne dania oraz mnóstwo apetycznych fotografii.